Крем от тиква, крем сирене, овесени ядки и семена от чиа
Продукти за 4 порции:
350 мл. охладено прясно мляко
350 г. крем сирене Филаделфия
60 г. семена от чиа
150 г. пудра захар
20 г. ванилена захар
100 г. фини овесени ядки
5 г. канела
250 г. обелена и нарязана на малки кубчета тиква
4 с. л. кокосови стърготини
Към охладеното прясно мляко се добавят семената от чиа, разбъркват се и се оставят настрана за 30 минути.
След това се прибавят 130 г. от пудрата захар, ванилената захар и канелата. Сместа се разбърква добре
Нарязаната тиква
Крем сиренето Филаделфия се разбива с телена бъркалка,
Прекрасен, здравословен и красиво поднесен крем! Поздравления,Илиана!
ОтговорИзтриванеМного благодаря, Таня!
ОтговорИзтриване