сряда, 27 юли 2016 г.





























Продукти за 8 броя:

8 резена Прошуто
1/2 тиквичка нарязана на 16 лентички
1 голям морков нарязан на 16 лентички
1/2 зелена чушка нарязана на 8 лентички
70-80 г. кашкавал нарязан на 16 лентички



50 мл. олио или зехтин + 1/2 ч. л. чесън на гранули
сол и черен пипер на вкус



Зеленчуците се режат на лентички дълги около 15 см.


и се подправят се със сол и черен пипер. Олиото и сухият чесън се смесват и с него се намазват обилно зеленчуците. Пекат се на грил тиган по 1-2 минути на страна до получаване на красиви райета.




Изваждат се от тигана и се оставят да се охладят. Върху всяко парче прошуто се слагат по две парченца тиквичка, две парченца морков, две парченца кашкавал и по едно парченце чушка


и се завиват стегнати рулца. Подреждат се в красива чиния и са готови за сервиране.

















Няма коментари:

Публикуване на коментар

  Печен карфиол върху  пюре от бял боб и  Чимичури сос   Адаптирано от тук  Продукти за 2 порции:   Калории в 1 порция:  480 kcal ...