сряда, 6 декември 2017 г.




Адаптирано от тук:

Продукти за 4 порции:

150 мл. студено кафе
150 мл. прясно мляко
60 г. семена чиа
50 г. пчелен мед
10 г. ванилена захар

За гарниране:


бита сметана
настърган натурален шоколад
зърна кафе



В кана се смесват кафето и млякото. 


Добавят се семената чиа, 


медът 


и ванилената захар.
Съставките се разбърква с лъжица, до пълното разтваряне на пчелния мед. 
Сместа се разпределя в две чаши, 


които се прибират  в хладилника за 4-5 часа, докато семената чиа набъбнат. 




Преди сервиране пудингът се гарнира с бита сметана, настърган шоколад и зърна кафе.



Няма коментари:

Публикуване на коментар