Адаптирано от тук
Продукти за 4 порции:
1 бр. паламуд ~ 1 кг.
30 мл. олио
1 кг. картофи
сол и черен пипер на вкус
40 мл. зехтин
сокът на 1/2 лимон
Рибата се филетира
които се подправят със сол и черен пипер на вкус.
Готовите филета се подреждат в тава, покрита с хартия за печене.
Картофите се обелват, измиват се и се настъргват на ренде на дълги и тънки лентички.
Рибните филета се покриват равномерно с картофи,
посоляват се и се поливат със зехтин.
Пекат се в предварително загрята на 200 градуса фурна 25-30 минути до получаване на златист загар.
Привет, Ильяна! Спасибо за тег! Отличное исполнение ;-)
ОтговорИзтриванеБольшое спасибо! :)
ОтговорИзтриване