Продукти:
300-400 г. бутер тесто
2-3 с. л. мармалад от ягоди + 1-2 с. л. топла
вода
кристална захар за поръсване
От
тестото се изрязват правоъгълници с размери 8х5 см. и лентички с размери 4х1
см. Оформят се панделки както е показано на снимките.
Намазват се с четка с разреденият с топла вода ягодов мармалад и се поръсват с кристална захар.
Подреждат се в тава, покрита с хартия за печене и се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна без вентилатор до златисто.
1 |
3 |
2 |
4 |
Намазват се с четка с разреденият с топла вода ягодов мармалад и се поръсват с кристална захар.
Подреждат се в тава, покрита с хартия за печене и се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна без вентилатор до златисто.
Няма коментари:
Публикуване на коментар