четвъртък, 25 октомври 2018 г.



 Благодаря на Евгений Йорданов за предоставената от него рецепта.

Продукти за 2 порции:

150 г. праз лук - 1 стрък
150 г. бяло саламурено сирене
30 мл. зехтин или олио
червен пипер за поръсване


Праз лукът се разрязва на четири по дължина и се нарязва на ситно. 


Добавя се натрошеното с вилица сирене. Сипва се зехтинът 


и всичко се разбърква.
Салатата се прехвърля в подходяща чиния и се поръсва с червен пипер по желание.




4 коментара:

  1. Лесна и много вкусна салата.Чудесно есенно предложение, а зимата просто е незаменимо.Правила съм подобна салата с извара.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  2. Вкусно, правила съм подобна салата по рецепта на Вероника - Джинджър Куки.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за вкусните и прекрасни рецепти! Бъдете жива и здрава!

    ОтговорИзтриване

Пепероната - Peperonata Италианско ястие от чушки, домати и каперси  Адаптирано от тук Продукти за 4 порции:   Калории в 1 порция:  158 kcal...