петък, 23 юни 2017 г.





Продукти:


4 стръка зелен лук, нарязан на ситно
50 г. мариновани краставички
30 г. настърган пармезан
100 г. заквасена сметана
100 г. рикота или извара
100 г. крема сирене
40 мл. зехтин
1 ч. л. ябълков оцет (по желание)
сол и черен пипер на вкус
1/4 ч. л. чесън на прах или 1 скилидка пресован чесън
листата на 1/3 връзка магданоз


Всички продукти се слагат в купата на пасатора и се пасират до гладкост.

Готовият дип се сипва в подходяща купичка и се поднася с нарязани на тънки пръчици свежи краставички, моркови, чушки, тиквички и други. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Печени сладки картофи и червено цвекло върху пюре от бял боб   Продукти за 3 порции: Калории в 1 порция:  ~ 366 kcal   300 г. червен...