неделя, 29 март 2015 г.



Мариновани пилешки бутчета на фурна










За мариноването на 1кг. пилешки бутчета са нужни: 


1 с. л. горчица, 


1 с. л. кетчуп,


1 с. л. майонеза, 


1 ч. л. мед, 


1 с. л. соев сос, 


сокът и кората на половин лимон,


сол, черен пипер, чесън на прах, къри. 




Съставките за маринатата се разбъркват добре и с тях се намазват обилно бутчетата. Оставят се в хладилник 2-3 часа и се пекат в предварително загрята на 220 градуса фурна с вентилатор до готовност.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кашкавалени  соленки   Адаптирано от  тук      Продукти:   100 г. меко краве масло 200 г. кашкавал, настърган на ситно 90 г. б...