Продукти за 64 броя:
За тестото:
300 г. брашно
200 г. меко краве масло
200 г. крема сирене
90 г. захар
10 г. ванилена захар
За пълнежа:
60 г. бяла захар
60 г. кафява захар
80 г. смлени лешници
1 ч. л. цейлонска канела на прах
Всички продукти за тестото се слагат в купа
Увива се в стреч фолио
Всички продукти за плънката се сипват в купа
Тестото се изважда от хладилника и се
нарязва на 4 равни части. Всяка топка се омесва отново.
Кухненският плот се застила със стреч фолио или хартия за печене. Поръсва се с 1/8 от сместа от ядки и канела.
Пекат се в предварително загрята на 180
градуса фурна (горен/долен) 16-20 минути до златисто кафяво.
Чудни са, както и всички останали предложения.
ОтговорИзтриванеМного благодаря, Веси!
ОтговорИзтриване