Пиле по хавайски с барбекю сос
Продукти:
600 г.
пилешко филе
100 г.
нарязан на филийки бекон
10 мл. олио
1 глава
червен лук - 100 г.
1 с. л.
накълцан джинжифил - 5 г.
1 голяма
червена чушка - 100 г.
200 г.
нарязан на кубчета пресен ананас
100 мл.
барбекю сос
20-25 мл.
тъмен соев сос
пера зелен
лук
В тиган се
сипва олиото. Добавя се тънко нарязаният бекон и се запържва 4-5 минути, докато
освободи мазнината си.
Прибавят се нарязаният на едро лук и накълцаният джинджифил.
Готвят се около 2 минути.
Сипва се нарязаното на кубчета пилешко филе и се запържва за десетина минути.
Добавя се нарязаната на едро червена чушка.
Разбърква се.
Прибавят се нарязаният на едро лук и накълцаният джинджифил.
Готвят се около 2 минути.
Сипва се нарязаното на кубчета пилешко филе и се запържва за десетина минути.
Добавя се нарязаната на едро червена чушка.
Разбърква се.
Сервира се
веднага с гарнитура от варен ориз, поръсен с накълцани пера зелен лук.
Апетитно и екзотично.
ОтговорИзтриване