Шоколадови бисквити с овесени ядки и
Продукти за 14 броя:
115 г. фини овесени ядки
40 г. натурално какао на прах
5 г. бакпулвер
2 щипки сол
1 яйце
5 мл. ванилов екстракт
50 г. кремообразно фъстъчено масло
120 мл. кленов сироп
30 г. шоколадов чипс
30 г. нарязани бонбони m&m
В купа се смесват сухите съставки
(овесените ядки, какаото, бакпулверът и солта).
Добавят се сухите съставки
Тавата на фурната се застила с хартия за
печене и фурната се загрява на 170 градуса без вентилатор.
С влажни ръце се оформят 14 бисквити,
които се подреждат в тавата. Върху всяка бисквита се поставят по 5 броя бонбони
m&m, непосредствено преди печенето, като се притискат леко в тестото.
Няма коментари:
Публикуване на коментар