Фъдж с бял шоколад и Орео
Продукти за 25 броя:
500 г.
качествен бял шоколад
397 г.
подсладено кондензирано мляко
12 броя
бисквити Орео или 24 броя мини Орео
Шоколадът и
кондензираното мляко се смесват в огнеупорна купичка и се загряват на водна
баня.
След като шоколадът се стопи напълно се добавят нарязаните на половинки
или на четвъртинки бисквити Орео.
Всичко се разбърква, докато се смеси.
Квадратна
тавичка с размери 20х20 см. се покрива с хартия за печене.
Сместа се изсипва в
нея и се заглажда.
Прибира се в хладилника за няколко часа, докато се втвърди.
Нарязва се на 25 квадратчета (4х4 см.).
Няма коментари:
Публикуване на коментар