петък, 29 март 2019 г.

Фъдж с бял шоколад и Орео



Продукти за 25 броя:

500 г. качествен бял шоколад
397 г. подсладено кондензирано мляко
12 броя бисквити Орео или 24 броя мини Орео



Шоколадът и кондензираното мляко се смесват в огнеупорна купичка и се загряват на водна баня.
След като шоколадът се стопи напълно се добавят нарязаните на половинки или на четвъртинки бисквити Орео. 
Всичко се разбърква, докато се смеси.
Квадратна тавичка с размери 20х20 см. се покрива с хартия за печене. 
Сместа се изсипва в нея и се заглажда. 
Прибира се в хладилника за няколко часа, докато се втвърди. 
Нарязва се на 25 квадратчета (4х4 см.).



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кашкавалени  соленки   Адаптирано от  тук      Продукти:   100 г. меко краве масло 200 г. кашкавал, настърган на ситно 90 г. б...