Продукти:
2
краставици
1 с. л.
микс от бял и черен сусам
перата на 1
стрък зелен лук
За дресинга:
2 с. л.
сусамово олио
1 с. л.
оризов оцет
1 с. л.
соев сос
1 с. л. мед
1 ч. л.
накълцан и смачкан с ножа пресен джинджифил
2 щипки
едро смляно чили по желание
сол на вкус
Краставиците
се нарязват спираловидно и се слагат в купа.
Продуктите
за дресинга се смесват
и се разбъркват добре.
Краставиците
се поръсват с двата вида сусам и накълцаните пера зелен лук и се заливат с
дресинга.
Салатата се сервира веднага.
Много интересна и красива салата се е получила .В азиатски стил е, доста пикантна, но надявам се вкусна и свежа.
ОтговорИзтриванеПоздрави и усмивки !