Печена царевица с пикантно масло
Продукти за 4 порции:
4 големи царевични
кочана
60 г. меко краве масло
1/2-1 ч. л. едро смляно
чили
Фурната се загрява на
200 градуса без вентилатор.
Мекото масло се смесва с
подправките и се разбърква добре.
Царевицата се намазва с
пикантното масло, с помощта на четка.
Всеки кочан се увива в алуминиево фолио.
Царевицата се подрежда в тава и се пече 35-40 минути, докато омекне.
Всеки кочан се увива в алуминиево фолио.
Царевицата се подрежда в тава и се пече 35-40 минути, докато омекне.
Чудесна идея за печена пикантна царевица.Става много вкусна особено ако се гарнира и с печени на скара зеленчуци.
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Интересен и вкусен начин за приготвяне!
ОтговорИзтриване