Продукти:
100 г. сурово червено цвекло
200 г. моркови
50 г. целина глава
1 скилида чесън
350 цедено кисело мляко Олимпус
125 г. крема сирене
5 г. сол
30 мл. зехтин
Зеленчуците се обелват
и се
настъргват на ренде заедно с чесъна. Подправят се със сол и зехтин,
разбъркват се
и се оставят
да престоят 20 минути. Добавят се цеденото кисело мляко и крема сиренето.
Всичко се разбърква добре.
Салатата се сервира поръсена с орехови ядки и
струйка зехтин.
Или,
ОтговорИзтриванепрекрасна салата се е получила.Правила съм я , но без кисело мляко и крема сирене.
Чудесна идея за зимната ни трапеза.
Поздрави и лека и спорна нова седмица !
Благодаря, Ели! Лека и успешна седмица и на теб!
ОтговорИзтриване