Продукти за 25
квадратчета:
250
г. натурален шоколад
250
г. млечен шоколад
397
г. подсладено кондензирано мляко
Двата вида
шоколад се смесват с кондензираното мляко в огнеупорен съд. Загряват се на водна
баня, докато шоколадът се разтопи напълно. Добавят се нарязаните на половинки
орехови ядки и всичко се разбърква добре.
Квадратна
тава с размери 20х20 см. се покрива с пергаментова хартия. Шоколадовата смес се
изсипва в нея и се заглажда. Тавата се прибира в хладилника за няколко часа,
докато шоколадът се втвърди.
Готовият фъдж
се изважда от формата и се нарязва на 25 квадратчета (всяко с размери 4х4 см.)
с помощта на остър нож.
Неустоимо шоколадово изкушение!
Неустоимо шоколадово изкушение!
Няма коментари:
Публикуване на коментар