Бананов кекс с кафе и чиа (Веган)
Продукти за това с размер 20х30 см.:
2 броя добре узрели банани ~ 350 г.
125 мл. приготвено кафе еспресо
20 г. семена чиа
60 г. кокосово масло
50 мл. кленов сироп
50 г. кафява захар
250 г. брашно
10 г. сода за хляб
щипка сол
1 ч. л. канела
есенция ванилия на вкус
10 капки органична есенция - кафе (по
желание)
Семената
чиа се накисват в горещото кафе за 10 минути. Добавя се есенцията кафе (по
желание).
Прибавя се кокосовото масло
покрита с хартия за печене и намазана с масло и се заглажда.
Оставя се да се охлади и се реже на малки квадрати. Сервира се с чаша ароматно кафе.
Радвам се, че попаднах на този страхотен блог. Сайтът го открих в Google, когато търсех неща за клинария и останах приятно изненадан! Поздравления и успех с развитието на блога! Ще се радваме, ако разгледате и нашият проект, за повече кликнете тук
ОтговорИзтриване